Behandlinger

Fysiurgisk massage

Til dig som gerne vil forebygge skader, have løsnet op i spændte muskler, eller allerede har en skade, sportsmassage går ind og lindre smerter, løsner op i vævet og giver dig en bedre mobilitet. Spændte muskler opstår hos os alle gennem livet, derfor er denne massageform god hvis du vil lindre gener ved muskelspændinger i hverdagen, restituere efter træning, eller er plaget af en skade.  

Wellness massage

Træd ind i en verden af ultimativ afslapning med en wellness-massage. Gennem en kombination af blide strøg, dybdegående tryk og beroligende teknikker transporteres du til en tilstand af dyb afslapning. Du vil gå derfra med en fornyet følelse af lethed og velvære, da massage også sætter gang i de gode stoffer i hjernen (serotonin, oxutocin og seronin) Massagen er speciel god til dig som lider af stress, angst eller depression, men også til dig som blot ønsker mere velvære i din hverdag.

Kropsterapi

Krop og psyke hænger umådeligt sammen, og følelser kan og sætter sig som regel som spændinger i kroppen - kroppen lyver aldrig. Flere dele af kroppen hænger sammen på kryds og tværs, måske du har prøvet andre behandlinger for at komme en dårlig ryg til livs, men uden holdbare resultater. Kropsterapi egner sig rigtig godt til at finde dyb ro og hjem i sig selv, det er en pulserende massage form, vi vil tale lidt undervejs for at finde frem og hjem til dig. Er du stresset, har du angst, eller blot uforstående overfor hvorfor samme skade bliver ved med at ramme dig - så prøv min kropsterapi.